Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό μας σπίτι! Από τα τέλη του 2013 δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ειδών ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε η εταιρεία SWEETBITE Δερβίση Ζ. – Συμεωνίδης Χ. ΟΕ, με ΑΦΜ 801955965 στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων, εγγεγραμένη στο ΓΕΜΗ με αριθμό 166984504000.

Στην εταιρεία μας δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, στα νέα και πρωτότυπα προϊόντα αλλά και στις κλασικές αξίες. Στο site μας, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα, θα βρείτε πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, εργαλεία ζαχαροπλαστικής και προσεχώς είδη πάρτυ!

Όλα μας τα προϊόντα υπάρχουν στο eshop. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στο φυσικό μας κατάστημα, στην οδό Επτανήσου 34, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Έχετε υπόψην ότι στο φυσικό κατάστημα μπορεί να μην είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα, για αυτό σας προτείνουμε να παραγγέλνετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν διαδικτυακά και να έρχεστε όταν σας ειδοποιήσουμε.

Εδώ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε… και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Συμμετέχετε στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram. Θα βρείτε συνταγές, αλλά και συμβουλές από εμάς και τα υπόλοιπα μέλη της σελίδας μας.

Σας δίνουμε ιδέες για να “ντύσετε” γλυκά τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε στο 2310643502, στο messenger, στο Instagram και στο email μας info@sweetbite.gr. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.