Δοσολογία :
1000γρ μίγμα – 1000γρ νερό
Τρόπος εκτέλεσης
Όλα μαζί στο μίξερ με φτερό για 1’ στην αργή και 2’ στην μεσαία (Στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα ) Αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί το μίγμα για 2 ώρες , στην συνέχεια ψήνουμε στην βαφλιερα στους 180-200 βαθμούς για 3-3,5 λεπτά
Συστατικά :
Αλευρι σίτου (περ γλουτένη) αλευρι καλαμποκιού , ζαχαρη , φυτικά λιπαρά σε σκόνη ( φοινικέλαιο ) αυγο σε σκόνη , δεξτροζη , διογκωτικοι παράγοντες διττανθρακικη σόδα , όξινο πυροφωσφορικο νάτριο , φωσφορικο μονοασβεστιο, όρος γάλακτος ( περ λακτόζη) αρωματικές ύλες , αντισσυσωματικο μέσο ,διοξείδιο του πυριτίου . Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη , γαλα ( λακτόζη ) , αυγο , σόγια και προϊόντα της , ξηρούς καρπούς με κέλυφος και σουσάμι .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.