Βασική συνταγή: 1000gr μείγμα – 410 gr νερό – 240gr σπορέλαιο .
Διαδικασία: Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 1′ στην αργή και 4′ στην μεσαία ταχύτητα (Στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα) .
Ψήνουμε (ανάλογα με τον φούρνο) στους 175 βαθμούς για 45′ περίπου τα 500 γρ. Για muffin 80gr περίπου , ψήνουμε 22′ στους 185 βαθμούς.
Συστατικά μείγματος: Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, πλήρες αυγό σε σκόνη, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, άπαχο γάλα σε σκόνη, φυτικά λιπαρά, σταθεροποιητές: τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, κόμμι ξανθάνινης, κόμμι γκουάρ, διογκωτικά μέσα: ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό αργιλιονάτριο, γαλακτωματοποιητές, μόνο και δι γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, νατριούχος στεατικός εστέρας του γαλακτικού οξέως, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: σορβικό.
Μίγμα για κέικ βανίλια κιλό
3,70€
Σε απόθεμα