Βασική συνταγή: 1000gr μείγμα – 480gr νερό – 350gr σπορέλαιο .
Διαδικασία: Χτυπάμε όλα τα υλικά με το φτερό για 1′ στην αργή και 4′ στην μεσαία ταχύτητα. (Στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα) .
Ψήνουμε (ανάλογα με τον φούρνο) στους 175 βαθμούς για 45′ περίπου τα 500 γρ. Για muffin 80gr περίπου, ψήνουμε 22′ στους 185 βαθμούς.
Συστατικά μείγματος: Αλεύρι σίτου, ζάχαρ , αυγό σε σκόνη, κακάο, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, σταθεροποιητές: τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ
Διογκωτικά μέσα: ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό αργιλιονάτριο, γαλακτωματοποιητές: μονο και δι γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, χρωστική: καροτένιο
Μίγμα για κέικ σοκολάτας 10 κιλά
3,90€
Σε απόθεμα
Η τιμή που βλέπεται είναι τιμή κιλού. Η κάθε συσκευασία περιέχει 10 κιλά.