– Ρίξτε το mirror glaze σε ένα μπωλ.
– Ζεστάνετε το glaze έως τους 35/40°C
– Ανακατέψτε ελαφρά
– Ρίξτε το glaze πάνω σε παγωμένη τούρτα
– Βάλτε την τουρτα σε chiller για ένα λεπτό ή στν κατάψυξη και στη συνέχεια διακοσμήστε!
Συστατικά: Σιρόπι γλυκόζης, σουκρόζη, τροποποιημένο άμυλο, πηκτικός παράγοντας: αγάρ αγάρ-πηκτίνη; ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ-κιτρικό νάτριο; άρωμα, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, εκχύλισμα ηλιοτρόπιου, χρώμα: E120.
Προσοχή: Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, σόγια και γάλα
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακρυά από το φως του ήλιου.