– Ζεστάνετε το glaze έως τους 35/40°C
– Ανακατέψτε ελαφρά
– Ρίξτε το glaze πάνω σε παγωμένη τούρτα
– Βάλτε την τουρτα σε chiller για ένα λεπτό ή στην κατάψυξη και στη συνέχεια διακοσμήστε!
Συστατικά: σιρόπι γλυκόζης, σουκρόζη, κακάο, πηκτικός παράγοντας: αγάρ αγάρ-πηκτίνη, τροποποιημένο άμυλο, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, κιτρικό οξύ
Προσοχή: Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, σόγια και γάλα
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακρυά από το φως του ήλιου.