-Συστατικά: Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά, ΑΥΓΟ σε σκόνη, ΓΑΛΑ σκόνη,υγροσκοπικό μέσο: σορβιτόλη. Γαλακτωματοποιητές: μόνο και δι γλυκερίδια των λιπαρών
οξέων,νατριούχος στεατικός εστέρας του γαλακτικού οξέος, εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων, σταθεροποιητές: κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ αρωματικές ύλες,
συντηρητικό: σορβικό κάλιο, χρωστική: καρμίνιο, αλάτι.
-ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ SOFT COOKIES:. Μίγμα:500 g.
Βούτυρο:170 g.
Νερό:100 g.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Βάζουμε όλα μαζί στο ζυμωτήριο 2΄ στην αργή και 5΄ στην γρήγορη.Κόβουμε περίπου 70 γραμμάρια. Ψήνουμε στους 180ο – 190ο C, για περίπου 10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
-ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ SOFT BARS: Μίγμα: 500 g.
Νερό: 50 g.
Βούτυρο: 77 g.
Ηλιόσπορος: 60 9.
Νιφάδες βρώμης: 7 g.
Σταγλονες σοκολάτας:40 g.
Cranberries:60g.
Αιγίνης:43 g.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Χτυπάμε με φτερό το μείγμα με το βούτυρο για 3′ στην 2η ταχύτητα. Στην συνέχεια όλα μαζί για 2′ στην 2η ταχύτητα. Σετάρουμε σε λαμαρίνα 60×40 (1,5 – 2 εκ
πάχος) και ψήνουμε για 20΄ στους 190ο C. Κόβουμε αφού κρυώσει.