-Συστατικά: ΓΑΛΑ πλήρες σε σκόνη, δεξτρόζη, ζάχαρη, φρουκτόζη, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, κακάο, φυτική ίνα ψύλλιο, κόμμι κυτταρίνης, κόμμι γκουάρ, κυτταρίνη, κόμμι ξανθάνης, αρωματικές ύλες.
Παρασκευάζεται εύκολα & γρήγορα απλά χτυπάμε το μίγμα με φρέσκο γάλα σε απλό μίξερ.
Υλικά που θα χρειαστούμε για περίπου 1,7 λίτρα παγωτό:
500γρ μίγμα
1000 ml γάλα πληρες.
Εκτέλεση:
Βήμα 1. Διαλύουμε στο γάλα σταδιακά το μίγμα και χτυπάμε στις υψηλές στροφές για 2-3 λεπτά.
Βήμα 2. Σκεπάζουμε το μίγμα με μεμβράνη και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 45 λεπτά.
Βήμα 3. Το βγάζουμε και το χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά.
Βήμα 4. Γεμίζουμε τα δοχεία με το μίγμα και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σερβίρεται στους -12°C, συνεπώς σε 5 λεπτά από την ώρα που θα βγει από την κατάψυξη.