ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Με μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας του με μετρητά στο κατάστημά μας εφόσoν επιλέξει αυτήν την μέθοδο.

Στο κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

2.  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να προκαταβάλλει το ποσό της παραγγελίας του στις παρακάτω τράπεζες. Σας παρακαλούμε να μην κάνετε την κατάθεση πριν έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που παραγγείλατε. Το κατάστημά μας εκτός από διαδικτυακό λειτουργεί και σε φυσικό χώρο και ενδέχεται κάποιο προϊόν να έχει εξαντληθεί χωρίς να έχουμε προλάβει να ενημερώσουμε το e-shop.

Εθνική Τράπεζα:     IBAN GR7801102400000024062079017      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR3101722620005262094223051      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Alpha Bank:              IBAN GR5501407210721002330000838      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Eurobank:                 IBAN GR1402601760000990201164203      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να καλύψετε τα τραπεζικά έξοδα.

3. Με αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “πληρωμή με αντικαταβολή”. Στην περίπτωση αυτή, κάποιος εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και θα σας στείλουμε με courier τα προϊόντα σας. Θα πληρώσετε όταν παραλάβετε το δέμα σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Σε περίπτωση που λείπει κάποιο προϊόν σας καλούμε για σας ενημερώσουμε και να κάνουμε κάποια αντικατάσταση εφόσον το επιθυμείτε. Εάν δεν σας βρούμε, σας στέλνουμε e-mail με την διορθωμένη παραγγελία καιδεν στέλνουμε τα προϊόντα εάν δεν μας απαντήσετε. Τα προϊόντα παραμένουν δεσμευμένα για 5 ημέρες από την ενημέρωσή σας. Στη συνέχεια η παραγγελία σας διαγράφεται αυτόματα από το σύστημά μας.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει του βάρους της παραγγελίας σας.

Με ΕΛΤΑ COURIER: Έως 3 κιλά το κόστος μεταφορικών είναι 3,00€.Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος μεταφοράς αυξάνεται κατά 0,80€.

Με Speedex Courier: Έως 3 κιλά το κόστος μεταφορικών είναι 3,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος μεταφοράς αυξάνεται κατά 1,10€

Και στις δύο περιπτώσεις το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,40€.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη ΚΑΙ Παρασκευή, και μόνο για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 40,00€.

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να στείλουμε την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία, ώστε να μην χρεώνεστε βάσει βάρους. Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε για τα μεταφορικά από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία. Τα μεταφορικά ΔΕΝ είναι δωρεάν, είναι όμως σίγουρα αρκετά φθηνότερα ειδικά για βαριά δέματα. Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας ανήκει στον κάθε πελάτη. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν προβλήματα κατά τη μεταφορά, η ευθύνη ανήκει στην μεταφορική εταιρεία και στον πελάτη που έχει κάνει την επιλογή.

Για πελάτες χονδρικής εντός Θεσσαλονίκης κάνουμε παραδόσεις κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή χωρίς καμία χρέωση.

Για πελάτες χονδρικής εκτός Θεσσαλονίκης μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με την μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε. Η χρέωση των μεταφορικών σε αυτήν την περίπτωση γίνεται από την μεταφορική εταιρεία.