ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Με μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας του με μετρητά στο κατάστημά μας εφόσoν επιλέξει αυτήν την μέθοδο.

Στο φυσικό κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

2.  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να προκαταβάλλει το ποσό της παραγγελίας του στις παρακάτω τράπεζες. Σας παρακαλούμε να μην κάνετε την κατάθεση πριν έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που παραγγείλατε. Το κατάστημά μας εκτός από διαδικτυακό λειτουργεί και σε φυσικό χώρο και ενδέχεται κάποιο προϊόν να έχει εξαντληθεί χωρίς να έχουμε προλάβει να ενημερώσουμε το e-shop.

Στην περίπτωση που έχετε καταθέσει το ποσό της παραγγελίας και στη συνέχεια σας ενημερώσουμε για κάποια έλλειψη, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας, διαφορετικά θα γίνει επιστροφή του επιπλέον ποσού εντός το πολύ 2 ημερών στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επειδή ενδέχεται ο αριθμός λογαριασμού σας να μην φαίνεται, θα ειδοποιηθείτε ώστε να μας τον στείλετε με email.

Εθνική Τράπεζα:     IBAN GR7801102400000024062079017      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR3101722620005262094223051      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Alpha Bank:              IBAN GR5501407210721002330000838      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Eurobank:                 IBAN GR1402601760000990201164203      Δικαιούχος: Ζωή Δερβίση

Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να καλύψετε τα τραπεζικά έξοδα.

3. Με αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “πληρωμή με αντικαταβολή”. Στην περίπτωση αυτή θα πληρώσετε όταν παραλάβετε το δέμα σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Εάν θέλετε να πληρώσετε με κάρτα, θα πρέπει να το γράψετε στις παρατηρήσεις τις παραγγελίας, ώστε να ειδοποιήσουμε την courier ή να επικοινωνήσετε εσείς με αυτήν.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει του βάρους της παραγγελίας σας.

Με ΕΛΤΑ COURIER: Έως 3 κιλά το κόστος μεταφορικών είναι 3,00€.Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος μεταφοράς αυξάνεται κατά 0,80€.

Με Speedex Courier: Έως 3 κιλά το κόστος μεταφορικών είναι 3,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος μεταφοράς αυξάνεται κατά 0,90€

Και στις δύο περιπτώσεις το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,40€.

Για παραγγελίες άνω των 100€ και για δέματα έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό δεν ισχύει για τους πελάτες χονδρικής.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, και μόνο για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 40,00€. Εάν βρίσκεστε στα εξής περίχωρα, Θέρμη, Ρετζίκι, Ωραιόκαστρο, Σίνδο, Διαβατά, Χαλάστρα το ελάχιστο κόστος παραγγελίας για δωρεάν μεταφορικά είναι 50,00€. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον χρόνο παράδοσης.

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να στείλουμε την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία, ώστε να μην χρεώνεστε βάσει βάρους. Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε για τα μεταφορικά από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία. Τα μεταφορικά ΔΕΝ είναι δωρεάν, είναι όμως σίγουρα αρκετά φθηνότερα ειδικά για βαριά δέματα. Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας ανήκει στον κάθε πελάτη. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν προβλήματα κατά τη μεταφορά, η ευθύνη ανήκει στην μεταφορική εταιρεία και στον πελάτη που έχει κάνει την επιλογή.

To Sweetbite δεν ευθύνεται για καταστροφές δεμάτων ή χαμένα δέματα, για τα οποία υπαιτιότητα έχουν οι εταιρείες courier και οι μεταφορικές. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να απευθύνεστε στις αντίστοιχες εταιρείες ώστε να αποζημιωθείτε.

Για πελάτες χονδρικής εντός Θεσσαλονίκης κάνουμε παραδόσεις κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή χωρίς καμία χρέωση. Κάθε Πέμπτη το δρομολόγιο περιλαμβάνει τις εξής περιοχές: Ωραιόκαστρο, Διαβατά, Μαγνησία, Σίνδος, Χαλάστρα.

Για πελάτες χονδρικής εκτός Θεσσαλονίκης μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με την μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε. Η χρέωση των μεταφορικών σε αυτήν την περίπτωση γίνεται από την μεταφορική εταιρεία.