Κάθε χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κάτωθι όρους, χωρίς καμία εξαίρεση.  Ολοκλήρωση της παραγγελίας συνεπάγεται αποδοχή των όρων που αναγράφονται παρακάτω. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους κάτωθι όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου και από κάθε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

  •  Γενικά

Ο ιστότοπος “www.sweetbite.gr” είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου. Ιδιοκτησία του ιστότοπου είναι η εταιρεία Δερβίση Ζ. – Συμεωνίδης Χ., με έδρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Επτανήσου 34, με ΑΦΜ 801955965, Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ΓΕΜΗ 166984504000. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ειδών ζαχαροπλαστικής, με προϊόντα αναγνωρισμένα, επώνυμα και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε.

Τα λογότυπα και οι φωτογραφίες του Sweetbite.gr είναι ιδιοκτησίας μας, προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε σκοπό, χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης αυτών θα υπάρξουν οι αντίστοιχες κυρώσεις.

Το σήμα και το λογότυπο του Sweetbite είναι κατοχυρωμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα με αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα. Οποιαδήποτε χρήση αυτών θα επιφέρει τις αντίστοιχες κυρώσεις.

Αντίστοιχα, οι φωτογραφίες των προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εταιρειών που τα παράγουν και προστατεύονται από τους αντίστοιχους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων.  Η χρήση τους στο παρών ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει καμία άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργίας παράγωγης εργασίας με βάση το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στην ιστοσελίδα. Μη εξουσιοδοτημένη χρήση τους επιφέρουν τις αντίστοιχες κυρώσεις.

Ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα και μονομερώς τους όρους χρήσης οποτεδήποτε το θεωρεί αναγκαίο, έχοντας όμως την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για την οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

  • Προσωπικά δεδομένα

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας δεν απαιτείται αποστολή των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Τα στοιχεία σας ζητούνται μόνο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ή εφόσον αποφασίσετε να εγγραφείτε στη σελίδα μας.

Το sweetbite.gr συμμορφώνεται  με την ελληνική νομοθεσία για την χρήση προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997) και ότι τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του. Εάν ο χρήστης ζητήσει την διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων το sweetbite.gr δεσμεύεται και υποχρεούται να το κάνει. Για αναλυτικές πληροφορίες ανατρέξτε στο πεδίο “Πολιτική cookies – Προστασία δεδομένων”.

  • Πολιτική επιστροφών / ακυρώσεων

Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή. Σε περίπτωση λάθους στην παραγγελία εκ μέρους μας θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 14 ημερών για να αντικαταστήσουμε το προϊόν σας.  Σε περίπτωση λάθους στην παραγγελία από τον αγοραστή τα όποια έξοδα αποστολής για αλλαγή, αντικατάσταση ή επιστροφή βαρύνουν τον αγοραστή.

Επιστροφές σε βρώσιμα προϊόντα και σε προϊόντα με ανοιγμένες συσκευασίες δεν γίνονται δεκτές. Σς περίπτωση που ο αγοραστής θέλει να επιστρέψει κάποιο προϊόν μη βρώσιμο με άθικτη συσκευασία, το κόστος μεταφοράς της επιστροφής βαρύνει τον ίδιο.

  • Περιορισμός ευθύνης

Το sweetbite.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες και λάθη στις γενικές πληροφορίες και τα προϊόντα, δεσμεύεται όμως για την άμεση διόρθωση τους όταν πέσουν στην αντίληψή μας ή μας τα αναφέρουν οι χρήστες του διαδικτυακού καταστήματος και εγγυάται τον συνεχή έλεγχο των πληροφοριών της σελίδας για την διόρθωσή τους.

Το sweetbite.gr δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει τον χρήστη σε περίπτωση έλλειψης των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν.

  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.