Συστατικά: Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, άμυλο αραβοσίτου, διογκωτικά μέσα: ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό αργιλιονάτριο, ξηρή μαγιά, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αλάτι, αντισσυσωματικό μέσο: οξείδιο του πυριτίου.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
1000 g. μίγμα
900-1000g. νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 1΄ στην αργή και 4΄ στην μεσαία ταχύτητα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό μέχρι να γίνει ο παχύς χυλός για τους λουκουμάδες). Στοφάρουμε το μίγμα (ή εναλλακτικά, το τοποθετούμε σε ένα σκεύος σε ζεστό μέρος), μέχρι να διπλασιαστεί σχεδόν ο όγκος του. Χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε σε κλειστό σκεύος στο ψυγείο.
