Συστατικά: Μαλτίτολη, ερυθριτόλη, αλεύρι σίτου, κακάο μερικώς αποβουτυρωμένο, άμυλο καλαμποκιού, πλήρες αυγό σε σκόνη, σταθεροποιητές: τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού,
κόμμι γκουάρ, διογκωτικά μέσα: ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό αργιλιονάτριο, γαλακτωματοποιητές: μόνο και δι γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, νατριούχος στεατικός εστέρας του γαλακτικού οξέος, αρωματικές ύλες, αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αντισσυσωματικό μέσο: οξείδιο του πυριτίου,χρωστική: β-καροτένιο. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
500 g. μίγμα
125g. νερό
150 g. λάδι
175 g. αυγά
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βήμα 1: Προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ αυγό, νερό και μείγμα και χτυπάμε για 1΄ λεπτό
στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2: Προσθέτουμε το λάδι και χτυπάμε για 1΄ λεπτό στην αργή ταχύτητα μέχρι να
ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3: Χτυπάμε για 4΄ λεπτό στην γρήγορη ταχύτητα σερβίρουμε σε φόρμες και ψήνουμε
στο 165 -175οC ανάλογα με το βάρος από 35-45 λεπτά.