Μείγμα για παραδοσιακους κουραμπιέδες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10’
ΨΗΣΙΜΟ: 15΄
Δοσολογία: 500 g. μείγμα για κουραμπιέδες, 65 g. νερό, 90 g. βούτυρο γάλακτος, 50 g. αμύγδαλα καβουρδιασμένα, άχνη.
Εκτέλεση
Βήμα 1: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο για 2-3΄ λεπτά μέχρι να αφρατέψει και έπειτα προσθέτουμε το νερό και αναμιγνύουμε ακόμα 1΄ λεπτό. Προσθέτουμε το μείγμα για κουραμπιέδες και το αναμειγνύουμε για 2΄ λεπτά. Προσθετουμε τα καβουρδιασμένα αμύγδαλα και αναμιγνύουμε για 1΄ λεπτό ακόμα.
Βήμα 2: Τα μορφοποιούμε στο επιθυμιτό σχήμα
Βήμα 3: Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα, στους 180ο C. περίπου 15΄ λεπτά.
Βήμα 4: Όταν κρυώσουν οι κουραμπιέδες τους πασπαλίδουμε με άχνη. (συνιστάτε άχνη άνυδρη).
*Συνδυάστε το μείγμα για κουραμπιέδες με προϊόντα από την γκάμα μας όπως, αμύγδαλα καβουρδιασμένα, άνυδρη άχνη.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100 g.
Ενέργεια: 1728kj/412 kcal – Λίπη: 11.80 g.-Εκ των οποίων κορεσμένα: 5,40 g. – Υδατάνθρακες: 69,20g. – Εκ των οποίων σάκχαρα: 11,60 g. – Φυτικές Ινές 1,20 8g- Πρωτείνες: 6,700 g.-Αλάτι: 0,10 g.
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά σε σκόνη, διογκωτικά αρτοποιίας (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο), αρωματικές ύλες.
Μίγμα για κουραμπιέδες 500γρ Sweetbite
3.00€
Σε απόθεμα

