Πλαστικό στένσιλ για τρόφιμα, τέλειο για την κατασκευή τρισδιάστατων σχεδίων με βασιλικό γλάσο, κρέμα βουτύρου, ζάχαρη άχνη, κακάο, έγχρωμες σκόνες, σπρέι χρωματισμού ή αερογράφο.
– Τρόποι χρήσης:
1) Με βασιλικό γλάσο.
Τοποθετήστε το στένσιλ σε μια τούρτα καλυμμένη με ζάχαρη.
Προετοιμάστε βασιλικό γλάσο με μεσαία συνοχή και απλώστε τον προσεκτικά με μια σπάτουλα σε ολόκληρο το σχέδιο.
Ανασηκώστε απαλά το στένσιλ κρατώντας ένα από τα δύο άκρα στη θέση του.
2) Με ζάχαρη άχνη.
Τοποθετήστε το στένσιλ σε μια τούρτα. Πασπαλίστε ολόκληρη την επιφάνεια με άφθονη ζάχαρη άχνη.
Αφαιρέστε τη μεμβράνη ανυψώνοντάς την ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές.
3) Με ζάχαρη γκλίτερ
Καλύψτε την τούρτα με ένα λετπό στρώμα από ζελέ βερίκοκου ή μαρμελάδα.
Τοποθετήστε το στένσιλ στην τούρτα αφήνοντάς το να κολλήσει τέλεια στην επιφάνεια.
Πασπαλίστε την ζάχαρη γκλίτερ σε ολόκληρη τη μεμβράνη, αφαιρώντας την περίσσεια ποσότητα με μια βούρτσα.
Αφαιρέστε απαλά το στένσιλ και από τις δύο πλευρές.
Αποθήκευση: Πλύνετε στο χέρι πριν την πρώτη χρήση. Πλένετε σε ζεστό νερό και αφήστε να στεγνώσει στον αέρα. Κρατήστε το μακριά από πηγές θερμότητας και αποθηκεύστε σε μια επίπεδη επιφάνεια.