– ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, ραφιναρισμένο φοινικέλαιο, άμυλο ταπιόκα, μαλτοδεξτρόζη, απομίμηση σοκολάτας (ζάχαρη υδρογ. φυτικά λιπαρά καρύδας, γάλα σκόνη πλήρες, ορός γάλακτος σε σκόνη, άμυλο αραβοσίτου), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, πηκτικοί παράγοντες: τραγακανθικό κόμμι (Ε413), καρβοξυ-μεθυλική κυτταρίνη (Ε466), κόμμι ξανθάνης (Ε415), κόμμι γκουάρ (Ε412), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ (Ε330), γαλακτωματοποιητής: μονοδιγλυκερίδια & διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων (Ε471), γλυκαντικές ύλες: Σορβιτόλη (Ε420), γλυκερόλη (Ε422), άρωμα: βανιλίνη, χρωστικές: Ε102, Ε122, Ε124, Ε133, Ε153, Ε. Συντηριτικό: Σορβικό Κάλιο (Ε202) < 0,2% - Μπορεί να περιέχει ίχνη ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ * Ε102, Ε122, Ε124: Μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά. – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Κρατήστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος, με θερμοκρασία 20-25℃. Από Μάρτιο έως Σεπτέμβριο, βάλτε την συσκευασία στην κατάψυξη για 30 λεπτά πριν την χρήση. - ΟΔΗΓΙΕΣ: Η εκτύπωση γίνεται με χρώματα σοκολάτας. Αποφύγετε να πιάνετε την εκτύπωση από πάνω και μην τρίβετε. Αφαιρέστε τα κομμένα σχήματα προσεκτικά, ακολουθώντας με τον δείκτη δας την διαγράμμιση και ακουμπώντας ελεύθερα τα λευκά σημεία της πλακέτας. Τα σχήματα αφαιρούνται πολύ εύκολα. Πιάστε το κάθε σχήμα από την άκρη και κολλήστε το στην τούρτα με λίγη βρώσιμη κόλλα ή νερό. - ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για ευκολότερη μεταχείρηση, ανοίξτε την συσκευασία, αφαιρέστε το προστατευτικό φιλμ και αφήστε την πλακέτα να στεγνώσει για περίπου 30-45 λεπτά. Έτσι, τα κομμένα σχήματα θα σκληρύνουν και θα είναι πιο εύκολο να τα αφαιρέσετε και να τα πιάσετε. Oι πληροφορίες που αναγράφονται στη σελίδα μας, δίνονται από την εταιρεία παραγωγής και υπάρχουν αυτούσιες επάνω στη συσκευασία του προϊόντος.