Βάση παγωτού
Για θερμή και κρύα μέθοδο.
– Δοσολογία: 100γρ βάση, 1 κιλό γάλα, 250γρ ζάχαρη
– Συστατικά: σιρόπι γλυκόζης, δεξτρόζη, λάδι καρύδας και φοινικοπυρηνέλαιο, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια Ε471, προπυλενογλυκολικοί εστέρες των λιπαρών οξέων E472b, προπλενογλυκολικοί εστέρες των λιπαρών οξέων Ε477, σταθεροποιητές: καραγενάνη Ε407, κόμμι χαρουπιού Ε410, κόμμι γκουάρ Ε412, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ
– Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
– Διατροφική δήλωση ανά 100γρ: Ενέργεια 2226KJ/533kcal, λιπαρά 31,0γρ, εκ των οποίων κορεσμένα 26,9γρ, υδατάνθρακες 60,9γρ εκ των οποίων σάκχαρα 36,0γρ, φυτικές ίνες 2,3γρ, πρωτεΐνη 1,4γρ, αλάτι 0,1γρ.