Βασική συνταγή: 1000gr μείγμα – 480 gr νερό – 350gr σπορέλαιο .
Διαδικασία : Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 1′ στην αργή και 4′ στην μεσαία ταχύτητα ( Στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα ) .
Ψήνουμε ( ανάλογα με τον φούρνο) στους 175 βαθμούς για 45′ περίπου τα 500 γρ . Για muffin 80gr περίπου , ψήνουμε 22′ στους 185 βαθμούς.
Συστατικά μείγματος : Αλεύρι σίτου , ζάχαρη . πλήρες αυγό σε σκόνη , άμυλο καλαμποκιού , αλάτι , άπαχο γάλα σε σκόνη , φυτικά λιπαρά , σταθεροποιητές : τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού , κόμμι ξανθάνινης, κόμμι γκουάρ , διογκωτικά μέσα: ανθρακικό νάτριο , φωσφορικό αργιλιονάτριο, γαλακτωματοποιητές ,μόνο και δι γλυκερίδια των λιπαρών οξέων , νατριούχος στεατικός εστέρας του γαλακτικού οξέως , αρωματικές ύλες , συντηρητικό : σορβικό.
Μίγμα για κέικ βανίλια 10 κιλά
3,10€
Σε απόθεμα
Η τιμή που βλέπεται είναι τιμή κιλού. Η κάθε συσκευασία περιέχει 10 κιλά.