Βασική συνταγή : 1000gr μείγμα – 480gr νερό – 350gr σπορέλαιο .
Διαδικασία : Χτυπάμε όλα τα υλικά με το φτερό για 1′ στην αργή και 4′ στην μεσαία ταχύτητα. ( Στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα ) .
Ψήνουμε ( ανάλογα με τον φούρνο) στους 175 βαθμούς για 45′ περίπου τα 500 γρ . Για muffin 80gr περίπου , ψήνουμε 22′ στους 185 βαθμούς.
Συστατικά μείγματος: Αλεύρι σίτου , ζάχαρη , αυγό σε σκόνη , κακάο , άμυλο καλαμποκιού , αλάτι , σταθεροποιητές : τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού , κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ
Διογκωτικά μέσα: ανθρακικό νάτριο , φωσφορικό αργιλιονάτριο , γαλακτωματοποιητές : μονο και δι γλυκερίδια των λιπαρών οξέων , αρωματικές ύλες , συντηρητικό : σορβικό κάλιο , χρωστική :καροτένιο.
Μίγμα για κέικ σοκολάτας κιλό
4,00€
Σε απόθεμα