Δοσολογία: 500γρ μίγμα σε σκόνη – 1,25 λίτρα γάλα.
Οδηγίες παρασκευής: Αναμιγνύετε στο μιξερ το φρέσκο γάλα με το μίγμα. Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα 5 λεπτά μέχρι να σφίξει. Ενναλακτικά αν το παγώσετε 4 ώρες στην κατάψυξη σερβίρεται σαν παγωτό.
Συστατικά: Ζάχαρη, τροποποιημένο άμυλο, δεξτρόζη, φυτικά έλαια, πλήρως υδρογονωμένα (έλαιο καρύδας ,κοκο, φοινικέλαιο), τυρί σε σκόνη (3,2%) , στερεά αμυλοσιροπιού, σταθεροποιητές: καραγεννάνη, πυροφωσφοτικό νάτριο, ορθοφωσφορικό νάτριο, αλγινικό νάτριο, πρωτεΐνες γάλακτος, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: οξικοι και γαλακτικοί εστέρες μονό και διγλυκεριδίων λιπαρών οξέων, μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μέσο όξινσης: κιτρικό οξύ, χρωστική: β-καροτένιο, αρωματικές ύλες. Μπορεί να περιέχει ίχνη απο ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΣΙΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΓΙΑΣ, ΛΟΥΠΙΝΟ, ΣΗΣΑΜΙ, ΣΙΝΑΠΙ.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ: ενέργεια 1774kJ/420kcal, λιπαρά 10,2gr, εκ των οποίων κορεσμένα 8,4gr, υδατάνθρακες 80gr, εκ των οποίων σάκχαρα 58gr, πρωτεΐνες 2,4gr, αλάτι 3gr.
