-Συστατικά: Ζάχαρη, αλβουμίνη, σταθεροποιητής: μέθυλο κυτταρίνη Ε466,αρωματικές ύλες, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ E330.
-ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: ΒΕΖΕ ΜΙΧ 500 g., ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ (50 ΒΑΘΜΟΥΣ) 255 g.
-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Βράζουμε το νερό της συνταγής και προσθέτουμε σταδιακά το μίγμα υπό συνεχή ανάδευση μέχρι την πλήρη διάλυση.
Η θερμοκρασία του μίγματος μετά την διάλυση θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 50 βαθμούς.
Χτυπάμε με το σύρμα σε μέτρια -υψηλή ταχύτητα μέχρι να αποκτήσουμε τον μέγιστο όγκο.