Βασική συνταγή : 1000gr μείγμα – 600gr αυγά – 200gr νερό
Διαδικασία: Όλα μαζί στο μίξερ με σύρμα για 1′ στην αργή και 4′ στην γρήγορη ταχύτητα .
(Στο τέλος κάνουμε ακόμη λίγες στροφές στην αργή ταχύτητα και εαν θέλουμε προσθέτουμε λίγο βούτυρο ή λάδι )
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45′ περίπου τα 500 gr ανάλογα με τον φούρνο.
Συστατικά : ζάχαρη , αλεύρι σίτου , άμυλο καλαμποκιού , κακάο μερικώς αποβουτυρωμένο , άπαχο γάλα σε σκονη .
Διογκωτικά μέσα : ανθρακικό νάτριο , φωσφορικό αργιλιονάτριο , γαλακτωματοποιητές , μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων , εστέρες των μονο και διγλυκεριδίων , αρωματικές ύλες , συντηρητικό : σορβικό κάλιο , αλάτι .
Αποθήκευση σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.