-Συστατικά: Ζάχαρη, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΑΥΓΟ σε σκόνη, Δεξτρόζη, ΑΛΒΟΥΜΙΝΗ,αλάτι,διογκωτικά μέσα: διτανθρακική Σόδα, διφωσφορικό δισόξινο δινατριο. Σταθεροποιητής: κόμι ξανθάνης, Αρωματικές ύλες.
-ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΑΒΑΝΙ: 500 g. ΜΕΙΓΜΑ, 215 g. ΝΕΡΟ, 110 g. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
-ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ: 500 g. ΜΕΙΓΜΑ, 215 g. ΝΕΡΟ, 110g ΗΛΙΕΛΑΙΟ, 30 g. ΚΑΝΕΛΑ 3 g. ΓΑΡΥΦΑΛΟ, 75 g. ΚΑΡΥΔΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ.
-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Όλα μαζί στο χέρι με σύρμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.
-ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ: 500 g. ΝΕΡΟ, 685 g. ΖΑΧΑΡΗ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΚΑΝΕΛΑ).
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ.