Συστατικά: Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, κακάο μερικώς αποβουτυρωμένο, άπαχο γάλα σκόνη, φυτικά λιπαρά (palm oil), πλήρες αυγό σε σκόνη, σταθεροποιητές: τροποποιημένο άμυλο, κόμμι ξανθάνης,κόμμι γκουάρ, διογκωτικά μέσα: Διφωσφορικό τρινάτριο, ανθρακικό νάτριο, γαλακτωματοποιητές:νατριούχος στεατικός εστέρας του γαλακτικού οξέος, εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων, μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, αλάτι, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, οξείδιο του πυριτίου.
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: Μίγμα ROYAL CHOCO PIE: 500 g.
Νερό: 113 g.
Σπορέλαιο: 150 g.
Αυγά: 175g.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό, για 1΄ στην αργή και 4΄ στην μεσαία ταχύτατα, (στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα).
Ψήνουμε (ανάλογα με τον φούρνο), στους 180οC, για 45′ περίπου τα 500gr. Για muffin 80 gr περίπου ψήνουμε 22′ – 25′ στους 185οC.