Συστατικά:Συστατικά: Ζάχαρη, αλεύρι, αυγό σκόνη, μερικώς αποβουτυρωμένο κακάο, άμυλο σίτου, γαλακτωματοποιητής: Ε471, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, αρωματικές ύλες, συντηρητικό:
E202.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από προϊόντα ΑΥΓΟΥ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, προϊόντα ΣΟΓΙΑΣ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό, για 1΄ στην αργή και 4΄ στην μεσαία ταχύτατα, (στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα).
Ψήνουμε (ανάλογα με τον φούρνο), στους 180οC, για 45′ περίπου τα 500gr. Για muffin 80 gr περίπου ψήνουμε 22′ – 25′ στους 185οC.
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ BROWNIES: Μίγμα:500 g.
Νερό 150 g. .
Σπορέλαιο:40g
Σοκολάτα (λιωμένη): 40 g.
Βaking powder: 5 g.
Μέλι ή γλυκόζη :5 g.
Ξηροί καρποί: 125g.
.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Όλα μαζί στο μίξερ με φτερό 3′ στην μεσαία ταχύτητα (εκτός από τους ξηρούς καρπούς) στο τέλος οι ξηροί καρποί για 1΄ περίπου. Σετάρουμε σε λαμαρίνα
ύψους 2,5 – 3 εκατοστά Ψήνουμε στους 1800C, για 25΄.
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ SOUFFLE CHOCO: Μείγμα:500 g.
Σπορέλαιο: 180g.
Σοκολάτα (Λιωμένη)215g.
Νερό 300 g.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Όλα μαζί στο μίξερ με φτερό για 1΄ στην αργή και 4 στην γρήγορη ταχύτατα. Ψήνουμε στους 175 – 180oC, για 8 – 10΄ περίπου τα 80 – 100 γραμμάρια,
ανάλογα με τον φούρνο.