Συστατικά: Μαλτίτολη, ερυθριτόλη αλεύρι σίτου, άμυλο σίτου, σκόνη άπαχο γάλα,σιρόπι γλυκόζης, αλάτι, Διογκωτικοί παράγοντες: διφωσφορικό νάτριο, διτανθρακικό νάτριο, Γαλακτωματιποιητές: πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανο-διόλη-1,2, Σταθεροποιητής: κόμι ξανθάνης, Χρωστική: β καροτένιο, Αρωματικές ύλες, Συντηρητικό: σορβικό κάλιο. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
500 g. μίγμα
125g. νερό
150 g. λάδι
175 g. αυγά
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βήμα 1: Προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ αυγό, νερό και μείγμα και χτυπάμε για 1΄ λεπτό
στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2: Προσθέτουμε το λάδι και χτυπάμε για 1΄ λεπτό στην αργή ταχύτητα μέχρι να
ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3: Χτυπάμε για 4΄ λεπτό στην γρήγορη ταχύτητα σερβίρουμε σε φόρμες και ψήνουμε
στο 165 -175οC ανάλογα με το βάρος από 35-45 λεπτά.