Συνταγή : 1000γρ μίγμα + 180γρ νερό
Συστατικά : ζάχαρη , σκόνη αμυγδάλου , άμυλο σίτου , αλμπουμίνη , γαλακτωματοποιητές , Ε472Β , άπαχο γάλα σε σκόνη , φυτικά λιπαρά , ιωδιούχο αλάτι.
Διαδικασία : Χτυπάμε στο μιξερ με το φτερό σε μεσαια ταχυτητα για 5′ , ψήνουμε στους 145 βαθμούς για περίπου 13-15′ μέχρι να δημιουργηθεί κρούστα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.