Εκτέλεση:
μιγμα 900 γρ – νερό 1000γρ ( ανάλογα τη ρευστότητα που επιθυμείτε )
Ολα μαζί στο μίξερ με φτερό για 1′ στην αργή και 2′ στην μεσαια ( στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα) . Αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 2 ώρες . Στη συνέχεια ψήνουμε στην πλάκα ή σε ένα τηγανάκι στους 180-200 βαθμούς για 3-3,5 λεπτα απο κάθε πλευρά .
Συστατικά : αλεύρι σίτου ( περ.γλουτένη) , ζάχαρη , πλήρες γάλα σε σκόνη ( περ, λακτόζη ) , άμυλο αραβοσίτου , φυτικα λιπαρά σε σκόνη ( φοινικέλαιο) , αυγο σε σκόνη , διογκωτικοι παράγοντες , διττανθρακική σόδα , όξινο πυροφωσφορικό νάτριο , φωσφορικό μονοασβέστιο , αλάτι, ορός γάλακτος (περ.λακτόζη), αρωματικές ύλες , αντισσυσωματικο μέσο, διοξείδιο του πυρητίου . Μπορεί να περιέχει ίχνη απο γλουτένη , γάλα ( λακτόζη) , αυγό, σόγια και προϊόντα της , ξηρούς καρπούς με κέλυφος και σουσάμι.
Μίγμα για pancake κιλό
4,50€
Σε απόθεμα