Συστατικά: Αλεύρι σίτου, μαλτιτόλη, ερυθριτόλη, φυτικά λιπαρά, ΑΥΓΟ σε σκόνη, ΓΑΛΑ σκόνη, ορός γάλακτος σε σκόνη, μερικώς αποβουρυρωμένο κακάο,υγροσκοπικό
μέσο: σορβιτόλη. Γαλακτωματοποιητές: μόνο και δι γλυκερίδια των λιπαρών οξέων, νατριούχος στεατικός εστέρας του γαλακτικού οξέος, εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων, σταθεροποιητές: κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάραρωματικές ύλες, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αλάτι.
* Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ SOFT COOKIES: Μείγμα: 500 g.
Βούτυρο: 75 g.
Νερό: 45 g.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Βάζουμε όλα μαζί στο ζυμωτήριο 2′ στην αργή και 5΄ στην γρήγορη. Κόβουμε περίπου
70 γραμμάρια. Ψήνουμε στους 1800 – 1900 C, για περίπου 10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ SOFT BARS: Μείγμα: 500 g.
Νερό: 50 g.
Βούτυρο:77 g.
Ηλιόσπορος:60 g.
Νιφάδες βρώμης: 77g.
Σταγόνες σοκολάτας: 40 g.
Cranberries: 60 g.
Αιγίνης: 43 g.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:Χτυπάμε με φτερό το μείγμα με το βούτυρο για 3′ στην 2η ταχύτητα. Στην συνέχεια όλα μαζί για 2΄ στην 2η ταχύτητα. Σετάρουμε σε λαμαρίνα 60×40 (1,5 – 2 εκ πάχος) και ψήνουμε για 20΄στους 190ο C. Κόβουμε αφού κρυώσει.
ύψους 2,5 – 3 εκατοστά Ψήνουμε στους 1800C, για 25΄.