Δοσολογία για βάση τσιζκεικ
500 γρ μπισκότο – βούτυρο ή μαργαρίνη 230γρ.
Οδηγίες παρασκευής: Λιώνετε το βούτυρο ή μαργαρινη και αποσύρετε απο τη φωτιά. Έπειτα, προσθέτετε το μπισκότο και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθεί το βούτυρο. Αδειάζετε το μίγμα σε φόρμα και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση πιέζοντας ελαφρά με το κουτάλι.
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, μαργαρίνη [φυτικά έλαια (φοινικελαιο, φοινικοπυρηνέλαιο, κραμβέλαιο, καρυδέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μονο και διγλυκεριδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη (απο ηλιανθέλαιο), αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, ρυθμιστης οξύτητας: κιτρικό οξύ, χρωστική β-καροτένιο, αρωματικές ύλες], ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης – φρουκτόζης, γάλα πλήρες σε σκόνη, διογκωτικά: όξινο ανθρακικο αμμώνιο, όξινο ανθρακικό νάτριο, αρωματικές ύλες, αλάτι, σταφιδίνη. Μπορεί να περιέχει ίχνη απο ξηρούς καρπούς, αραχίδες, αυγό και προϊόντα του, προϊόντα σόγιας .
Μπισκότο λευκό τριμμένο 2kg AKTINA
13,50€
Σε απόθεμα