Προϊόν σπρέυ τροφίμων με βάση το βούτυρο κακάο, για σπυρωτό αποτέσμα σε παγωμένες επιφάνειες και παγωτά.
– Οδηγίες χρήσης: Πριν την χρήση, αφήστε το προϊόν στους 25°C για 2 ώρες τουλάχιστον. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Ψεκάστε την βρώμιση επιφάνεια που θέλετε από απόσταση 25-30cm. Μετά την χρήση γυρίστε ανάποδα τη συσκευασία και ψεκάστε για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να καθαρίσει το στόμιο.
Ο συνιστώμενος χρόνος πήξης πρίν την κατανάλωση είναι 4 ώρες.
– ΠΡΟΣΟΧΗ: Για επαγγελματική χρήση. Μην καταναλώνετε το προϊόν απευθείας από τη συσκευασία. Το προϊόν είναι εξαιρετικά εύφλεκτο και το περιεχόμενο είναι υπό πίεση. Μπορεί να σκάσει σε υψηλές θερμοκρασίες-ζεστές επιφάνειες-φωτιά και άλλες πηγές θερμότητας. Μην ψεκάζετε απευθείας σε φλόγα, μην τρυπήσετε τη συσκευασία. Μπορείτε να απορρίψετε το προϊόν, όταν η συσκευασία είναι εντελώς άδεια.
– Συσταστικά: Προωθητικό αέριο: (βουτάνιο Ε943a, ισοβουτάνιο Ε943b, προπάνιο Ε944), βούτυρο κακάο. ΧΩΡΙΣ Άζωτο.
– Αποθήκευση: Συντηρείτε μακριά από το φως του ήλιο και σε θερμοκρασίες κάτω από 50°C.
Οι πληροφορίες που αναγράφονται στη σελίδα μας, δίνονται από την εταιρεία παραγωγής και υπάρχουν αυτούσιες επάνω στη συσκευασία του προϊόντος.