Η διάμετρος του στένσιλ είναι στα 25cm, ιδανικό για χρήση με άχνη,καλύψτε το κέικ με ένα λεπτό στρώμα ζελατίνης βερίκοκου ή μαρμελάδας. Τοποθετήστε το στένσιλ πάνω από το κέικ και αφήστε το να κολλήσει τέλεια στην επιφάνεια. Πασπαλίστε τη γυαλιστερή ζάχαρη σε όλο το στένσιλ και αφαιρέστε την περιττή ζάχαρη με ένα πινέλο . Ανασηκώστε το στένσιλ απαλά και από τις δύο πλευρές.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.