Zουμερό, με έντονο κόκκινο χρώμα
Yπέροχη γεύση και άρωμα
Εξαιρετικός όγκος, υγρασία για διάρκεια ζωής, αφράτη-ελαστική δομή
Εύκολο, σταθερό και γρήγορο στην παρασκευή του
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
1.000 g. μίγμα
230 g. νερό
300 g. σπορέλαιο
350 g. αυγά
ΜΕΘΟΔΟΣ
Όλα μαζί στο μιξερ με φτερό για 1΄στην αργή και 4΄στην μεσαία. Ψήνουμε στους 180οC, για 45΄ περίπου τα 500 γραμμάρια, ανάλογα με τον φούρνο.
Συστατικα: αλεύρι σίτου, ζάχαρη, κακάο μερικώς αποβουτυρωμένο, άπαχο γάλα σκόνη , γλουτένη σίτου, αυγό σκόνη , σταθεροποιητές: τροποποιημένο άμυλο, κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ, διογκωμένα μέσα: ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό αργιλιονατριο, γαλακτωματοποιητές: μόνο και δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, αρωματικές ύλες, καρμοϊζίνη, καρμίνιο, συντηρητικό σορβικό κάλιο.