Εκτέλεση:
μιγμα 900 γρ – νερό 1000γρ (ανάλογα τη ρευστότητα που επιθυμείτε)
Ολα μαζί στο μίξερ με φτερό για 1′ στην αργή και 2′ στην μεσαια (στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα) . Αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 2 ώρες . Στη συνέχεια ψήνουμε στην πλάκα ή σε ένα τηγανάκι στους 180-200 βαθμούς για 3-3,5 λεπτα απο κάθε πλευρά .
Συστατικά: αλεύρι σίτου (περ.γλουτένη) , ζάχαρη , πλήρες γάλα σε σκόνη (περ, λακτόζη) , άμυλο αραβοσίτου, φυτικα λιπαρά σε σκόνη (φοινικέλαιο), αυγο σε σκόνη, διογκωτικοι παράγοντες, διττανθρακική σόδα, όξινο πυροφωσφορικό νάτριο, φωσφορικό μονοασβέστιο, αλάτι, ορός γάλακτος (περ.λακτόζη), αρωματικές ύλες, αντισσυσωματικο μέσο, διοξείδιο του πυριτίου . Μπορεί να περιέχει ίχνη απο γλουτέν , γάλα (λακτόζη), αυγό, σόγια και προϊόντα της, ξηρούς καρπούς με κέλυφος και σουσάμι.
Μίγμα για pancake κιλό
4,50€
Σε απόθεμα