Deco melts κόκκινο 250γρ Funcakes

4,90

Σε απόθεμα

Αποστέλλεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη! Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αλλοίωσης του προϊόντος!

Κωδικός προϊόντος: ΕΙΔΗ-00007321 Κατηγορίες: , Brand:

Το προϊόν ΔΕΝ αποστέλλεται με αντικαταβολή τους θερινούς μήνες διότι λιώνει στις υψηλές θερμοκρασίες. Αποστέλλεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, κατόπιν κατάθεσης ή πληρωμής με κάρτα. Εφόσον προχωρήσετε στην πληρωμή αποδέχεστε τους όρους αποστολής και το ρίσκο αλλοίωσης του προϊόντος. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αλλοίωσης.

Συστατικά: ζάχαρη, υδρογονωμένο φυτικό λίπος (φοινικοπυρηνέλαιο), γάλα σε σκόνη αποβουτυρωμένο, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, συμπυκνωμένος χυμός παντζαριού, γαλακτωματοποιητής: E492, E322, χρωστική: E160a. Μπορεί να περιέχει ίχνη από: ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε ξηρό, σκοτεινό μέρος, 16°C-22°C.

Τα Deco Melts της FunCakes σας προσφέρουν πολλές επιλογές διακόσμησης! Μπορείτε να δημιουργήσετε διακοσμήσεις για cupcakes, αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή cake pop και γλυκών. Εάν, όσο δουλεύετε, δείτε ότι γίνονται πηχτά, μην ανησυχείτε, απλά λιώστε τα ξανά! Τα Deco Melts δεν είναι φτιαγμένα από πραγματική σοκολάτα, αλλά έχουν γλυκιά κρεμώδη γεύση.

Λόγω των διαφορών θερμοκρασίας, τα Deco Melts μπορεί να λιώσουν ή να αποκτήσουν μια υπόλευκη επίστρωση (fat bloom) κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτό δεν έχει καμία επίδραση στη χρήση ή/και στο αποτέλεσμα του προϊόντος. Μετά τη διαδικασία τήξης, η λευκή επικάλυψη θα εξαφανιστεί και θα λειτουργήσει και θα έχει την αναμενόμενη γεύση.