Συστατικά: Αλεύρι σίτου, ζάχαρη, λεμόνι σε κύβους 6% , σιρόπι γλυκόζης, κιτρικό οξύ, μηλικό οξύ, σορβικό κάλιο, αρωματικές ύλες, ασκορβικό οξύ, πλήρες ΑΥΓΟ σε σκόνη, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, σταθεροποιητές: τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ, διογκωτικά μέσα: ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό αργιλιονάτριο γαλακτωματοποιητές: μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, νατριούχος στεατικός εστέρας του γαλακτικού οξέος, εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: σορβικό κάλιο,χρωστική: καροτένιο, αντισυσσωματικό μέσο: οξείδιο του πυριτίου,
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: CAKE & MUFFIN/LEMON CAKE 500 g.
230 g. νερό
140g. σπορέλαιο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 1΄ στην αργή και 4΄ στην μεσαία ταχύτατα, (στο τέλος κάνουμε μερικές ακόμη στροφές στην αργή ταχύτητα). Ψήνουμε
(ανάλογα με τον φούρνο), στους 175οC, για 45΄ περίπου τα 500gr. Για muffin 80 gr περίπου ψήνουμε 22΄ στους 185oC.