Συστατικά:Ζάχαρη, κακάο, τροποποιημένο άμυλο, σιρόπι γλυκόζης, δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνες, φυτικά λιπαρά, γάλα σκόνη, αλγινικό νάτριο, καραγεννάνη, πρωτείνες γάλακτος, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αλάτι, αντισυσσωματικό μέσο: οξείδιο του πυριτίου.
ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:
500 g μείγμα
1.250 g κρύο γάλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Ολα μαζί στο μιξερ με σύρμα για 1΄ στην αργή και 4΄ στην γρήγορη. (Μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα). Χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε σε κλειστό σκεύος στο ψυγείο.