ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: CAKE & MUFFIN) 1.000 g. CARROT CAKE, 250 9. νερό, 300 g σπορέλαιο, 350 g αυγό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βήμα 1: Προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ νερό και μείγμα και χτυπάμε για 1΄ λεπτό στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν
Βήμα 2. Προσθέτουμε το λάδι και χτυπάμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3: Χτυπάμε για 4΄ λεπτό στην γρήγορη ταχύτητα σερβίρουμε σε φόρμες και ψήνουμε στο 165-175oC ανάλογα με το βάρος από 35-45 λεπτά.
Συστατικά: Ζάχαρη, αλεύρι σίτου, κομμάτια καρότου (7,5%), άμυλο σίτου, σιρόπι γλυκόζης, αλάτι, διογκωτικοί παράγοντες: διφωσφορικό νάτριο, διτανθρακικό νάτριο, Γαλακτωματιποιητές: πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανο-διολη-1,2, Κανέλλα, Μοσχοκάρυδο, Σταθεροποιητής κόμι ξανθάνης, Συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
Κέικ καρότου 500γρ Sweetbite
2.90€
Σε απόθεμα


